Obchod

Veškeré plány můžeš aktivně využívat jak v mobilním zařízení, tak v tabletu, notebooku a počítači.

Jak fungují nákupy a skupinové plány?

  • Klikni na výukový plán, který si chceš aktivovat. Před samotným nákupem se musíš z důvodu ověření identity uživatele přihlásit stejným loginem jako v aplikaci. Po uhrazení částky (platební kartou) se ti obsah aplikace okamžitě automaticky otevře. Fakturu ohledně nákupu najdeš ve svém e-mailu.
  • Po zaplacení skupinového plánu (parťák) se ti obsah aplikace okamžitě automaticky otevře. Výukový plán pro druhého uživatele obdržíš formou aktivačního promo kódu, který jednorázově uplatní v aplikaci, část PROFIL. Před aktivací kódu si však musí založit vlastní profil.
  • Na rozdíl od výukových plánů na 1 měsíc, které se automaticky obnovují do doby zrušení předplatného v AppStore/GooglePlay, tyto plány jsou zcela BEZ ZÁVAZKU! Po uplynutí doby platnosti se již neobnoví.
Ušetři až 1 000 Kč v akčních a hromadných slevách!